2014-04-09 01:45:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - leterheltnek érezheti magát

Napi horoszkóp április 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hiába szeretné másra fogni az unalom okát, valójában csak önön múlik, hogy képes-e tartalommal megtölteni a mai napját, avagy a kapcsolatát. Ha ötlettelen, ha kedvetlen, akkor a környezete is szürke és alulmúlhatatlan lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy kicsit szerényebbnek és visszahúzódóbbnak kell mutatkoznia a mai napon. Talán még egy kicsit megalázkodóbbnak is. De csak azzal szemben, akinek a hatalmában érzi magát, aki árthat önnek. És nem is túl soká.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Új és megmagyarázhatatlan az érzelmek árja, ami elönti önt most. Nehéz ma a munkájára koncentrálnia, mert folyton elkalandozik a figyelme. Pedig nem ártana, ha mégis megpróbálná. Ha ma elront valamit, akkor nagyon elcsúszik.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Mindig a munkájára koncentrál, még otthon is arról beszél, nem bír kikapcsolódni. Ráadásul a családja nehezményezi, hogy míg önt meghallgatják, önt egyáltalán nem érdeklik a többiek gondjai. Ez nem vall önre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hajlamos mostanában arra, hogy a családját érintő gondoskodásért, rájuk költött pénzért számon kérje rajtuk az érzelmeket. Ez azonban sajnos nem így működik. Különösen a kamaszkorú gyerekekkel nem olyan egyszerű.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Vidáman ébred, és egész nap szinte tomboló energiákkal dolgozik. Nem is csoda, ha jelentős haladást képes elérni számos téren, nem is csak a munkájában. Új lehetőségeket is találhat egy nagyon pici utánajárással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az élete most vagy nyugodtabbá, vagy magányosabbá vált. Öntől is függ, hogy hogyan értékeli a helyzetét. Sajnos most nem könnyű megértenie a másik embereket. Egyesekről úgy érzi, hogy megbolondultak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hagyja, hogy a mai napon a megérzései, az intuíciói vezessék. Különös helyzetekbe keveredhet, furcsa események „áldozata” lehet. Ám, ha nem érzi magát áldozatnak, még jól is járhat. Fogadja nyitott szívvel, ami történik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Igyekszik harmonikusabb viszonyt kialakítani a társával, a gyerekeivel, de nem biztos, hogy mindezt ők is úgy akarják, ahogy ön. Még az is felmerülhet önben, hogy nincs is szükségük önre. Ám ez koránt sincs így.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ne a barátaival beszélje meg a párkapcsolati gondjait. Elsősorban a társával volna erről beszélgetni valója. Talán azt hiszi, minden hiába? Nem, ez túl egyszerű vélekedés. Mintha csak felmentést keresne magának.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon nagyon fáradtnak, leterheltnek érezheti magát. Ha nincs módja több pihenésre, akkor legalább arra ügyeljen, hogy este korán menjen ágyba. A tíz óra után megkezdett alvás már nem olyan pihentető.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön, bár szeret néha magában lenni, valójában retteg az egyedülléttől, attól, hogy magányos maradjon. Ezért inkább mindent eltűr a társának is. De van, amiért nyugodtan szólhat neki. Azért nem fogja elhagyni önt, hogy vannak még igényei.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: